Hvalpeplaner

Hvalpekassen

Tidligere kuld

Hvalpene fødes i husets køkkenalrum, hvor de fra første færd kommer til at opleve hverdagen i et helt almindelig hjem: en rolig formiddag hvor husets beboere er på job, den hektiske eftermiddag hvor alle kommer hjem og skramler med stolene, smider taskerne, gæster der lige skal kramme de små hvalpe, gryderne skramler og støvsugeren kører om kap med vaskemaskinens rumlen. Alt sammen lyde som er vigtige at de oplever, som noget positivt og hyggeligt i en tidlig alder og de også fremover forbinder disse lyde som noget dejligt og hjemligt.


For mig er det også meget vigtigt, at hvalpene har nået at opleve mange forskellige typer af personer, ældre, store, små, babyer, mænd, kvinder som alle vil dem noget godt. Derudover skal de også opleve at køre bil, komme på stranden, en tur i skoven og en tur til dyrlægen, alt sammen for at gøre dem til gode socialiserende hvalpe inden de skal ud til deres nye gode hjem.


Derudover er jeg i den heldige situation at jeg arbejder hjemmefra i egen hunde salon, så når de bliver gamle nok får de adgang til salonen, hvor de møder masser af andre slags hunde end dem de er kendt med, de får egen indhegning i salonen hvor de også har udgang til haven.

Det er på den måde, at de får en god indgangsvinkel til menneskeverdenen, hvor de jo gerne skulle få sig et langt, positivt og rigt liv med masser af oplevelser med deres familier.


Alle hvalpene har lært at komme når der bliver kaldt (Fløjtet) inden de forlader mig og du bliver som ny hvalpeejer udstyret med samme fløjte som jeg har trænet med så du fra dag 1. kan kalde din hvalp ind når du kommer hjem også, til stor fornøjelse for både jer og jeres nye familiemedlem.

Det er vigtigt for mig at familier der ønsker at købe en hvalp af mig er gode og kærlige mennesker, som har gjort sig overvejelser om hvad det kræver af dem at anskaffe sig en Golden Retriever, jeg ønsker kun det allerbedste for de hunde jeg er med til at sætte i verden.


Som hvalpekøber skal i være indstillet på at træne/aktivere jeres nye familiemedlem, mere end kun hvalpetræning, fortsætte den socialisering jeg har startet, samt være indstillet på at når hvalpene er ca 12-18 måneder, lade dem røngtenfotografere på hofter, albuer og skuldre.


Hvalpene bliver hvalpetestet for at sikre at vi i samarbejde finder den helt rigtige hvalp til netop jeres familie. De får også besøg ef en hundekiropraktor 2 gange inden de rejser hjemmefra.